Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Az agy

2009.01.20. 17:03 - eric

Címkék: videó

Az alábbi videó bizonyítani fogja, hogy a kis mopszlikat bármire meg lehet tanítani és legalább olyan eszesek mint a boxerek vagy a vizslák. Hogy cukibak, öntudatosabbak és önérzetesebbek bármely másik kutyánál az már réges rég nem kérdés.  Azt azonban feszegetném egy kicsit, hogy miért próbálja minden második gazdi ájlávjúztatni a bojlerét mióta kijött az a klasszikus videó? Hát nem lenne sokkal hasznosabb ha kiengedné a fürdővizet , hozna egy sört és megmasszírozná helyettünk az asszonyt? Vagy ezekre tartsuk Konszuélát?

Kathryn.nek köszönjük, hogy felhívta figyelmünket erre a videóra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr86891451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belzebubó 2009.01.25. 16:48:47

Zéro látta már,hogy felülvizsgálja a mopszlikról alkotott nem túl hizekgő véleményét?Ő ugyan tud-e kolbászkával egyensúlyozni a nemlétező orrán?Vagy vezényszóra hemperegni a nappaliban :-)))? Megnézném!


süti beállítások módosítása