Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Fertelem

2008.11.18. 18:14 - Moks

Nézegettem a statisztikákat és láttam, hogy egy blogról többen is átjöttek hozzánk! Gondoltam meglesem, hátha valami kedves kutya oldal,de amit találtam az ledöbbentett. Tudom, hogy az interneten egy csomó gusztustalanság van, bárki hangot adhat véleményének,de van amit egyszerűen elkeserítő olvasni. Hogy lehet egy ember ennyire...nem is találok szavakat.

Udi TE vagy a fertelem!!!!

Fertelem!

Én alapvetően kedvelem az állatokat. Elviselem a szándékosan kitenyésztett mutánsokat, amíg azok mutatnak hasonlóságot az eredetire. A színmutánsokat pedig határozottan kedvelem. Példának már is itt van Picurka, a törpepapagájom.

Vannak azonban förtelmek, amiket, ha meglátok legszívesebben beléjük rúgnék, aztán falhoz basznám őket. Sorolom: Mopsz. Csivava. Yorkshie. Ezek az életképtelen, nyüves rohadékok egyidejűleg gúnyolják a természetet, és a kutya (gyűjtő) fajt. Semmi létjogosultsága nem lehetne ennek a förtelemnek ezen a földön, ha nem lennének aberrált, természetgyűlölő emberek. Nem mondom, hogy irtsák ki a már létező korcsokat, de könyörgöm, bármire ami nektek szent, legalább ne szaporítsátok őket!

Pedig ezekből a szarokból napról - napra egyre több lesz. Mert annak a szöke kurvának a tévében ilyen bolhataxija van, akkor az összes hülye kurvának IRL kell egy ilyen szar. Azt, hogy még ezzel szarcsimbókkal is kell törődni, azon túl hogy pulcsiba (pulcsiba egy kutyát bazzeg!) öltözgeti, megdögyönyözi, a legtöbbek fel se fogják. Ez végülis jó azért, mert rövidebb lesz a féreg várható élettartama.

Mellékszálként vessük fel az állatkínzás gondolatát, majd küzdjük le, mert ezekről szörnyetegekről van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr72776413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adababa 2008.11.18. 18:32:23

Milyen blogosok irták ezt?Hihetetlen hogy léteznek ennyire hülye emberek!!!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.18. 21:05:22

Boldogok a lelki szegények? Udi tuti, hogy lelki korcs, de aki ilyen utálattal tud írni bármiről az nem lehet boldog...

2008.11.19. 00:37:04

ugyan már, ez beteg
nem kell vele foglalkozni
mopszot minden családba!

roziamopsz 2008.11.19. 09:31:46

na én meg azt b*sznám a falhoz aki ezt irta, ebből a megfontolásból akár a fogyatékos embereket is irthatná

babyjohanna 2008.11.20. 16:31:59

Ahogy így ELOLVASTALAK komám, neked tényleg nem való más, mint 1 törpepapagáj, a törpe agyadhoz!!! Tényleg mennyivel is tud többet 1 papagáj, mint 1 mopsz????Az aztán HÁZI ÁLLAT!

Horizont 2008.11.21. 17:04:23

Mennyi barom él köztünk, és még ír is!!!Tartaná magában a véleményét. Ettől a korcstól még a papagájt is sajnálom., nem hiszem hogy jó dolga van az ilyennél szegénykének. Na ilyen fertelmektől milliószor különb és EMBERIBB az én vizsklakutyám. Névtelenül milyen bátrak az ilyen férgek!!!!
Felháborodtam és elszomorodtam!

Rumli! 2008.11.21. 19:30:14

Ez egy idióta állat!!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.23. 08:43:51

Udi nagyon kemény megmondóembernek képzeli magát, de valójában szánalmas erőlködés, amit csinál. Olvassatok csak bele egy-két postjába.

belzebubó 2008.11.23. 15:43:44

Pont a csihuahua és a mopsz a két legősibb kutyafajták képviselői.Csak az egyik Mexikóban a másik Kinában. A Yorkshire pedig pont a kis mérete miatt rendkivül jó rágcsálófogó fajta volt.
Kár,hogy gyűlöleted nem egyenesen arányos tárgyi tudással párosul.Aki pedig egy állatot meg tudna rúgni az embert is fog tudni előbb-utóbb.
Szerintem emeld fel hangodat a németjuhász fajta védelme nevében amely példányok már szinte hátsó lábon guggolva közlekednek,mert ez a standard manapság,míg 100 éve egyenes hátsó lábon jártak.Ezzel szemben a csihuahua,a mopsz és a yorkik között elvétve találsz csipődiszpláziás példányt,míg a németjuhászok és goldenek között egyre több van sajnos és még így is szaporítják őket.Talán körül kellene nézni a világban gyűlölködés helyett!Béke veled!

pug 2009.01.12. 11:23:45

Ez egy Barom!Felháborító,hogy ilyen emberek vannak köztünk.Bocsánat,nem is nevezném embernek .Nincs agya ennek a hülyének és írogat!!

wirth 2009.02.04. 20:36:53

Felháborító, hogy illyen emberek magukat "embereknek" nevezik. Teljesen mindegy, hogy mopsz-ról, csivavá-ról vagy bármilyen nevezendő kutyafajtáról beszélünk. TISZTELNI KELLENE ŐKET ÉS TANULNI TŐLÜK. Nem attól lesz az ember ember, hogy a másik fajt leigázza vagy elpusztítja. Hanem attól, hogy vele él és tiszteli és szereti.
Nekem négy kutyám van. Természetesen mopsz is. A világon a családomon kívül a legjobban szertem. Soha nem tudnám bántani.
Ezeket az "embereket" csak sajnálni lehet a lelki nyomorúságukért.
Saját magukat sem szeretik, hogy szerethetnének egy másik fajt.

szurszur 2009.02.06. 12:52:43

tényleg flugi vagy.Ember ilyet nem állit,mond vagy gondol!Beteg!Mást nem tudok hozzáfüzni,csak annyit mint elöttem szolok Mopsot mindenkinek!!!!

T-mee 2010.07.08. 20:04:32

Nekem ebben az fáj, hogy egy ember ilyet írhat állatokróll akik soha de soha nem ártanak senkinek:( sajnos a világon nagyon sok ilyen gondolkodású ember van, és sajnos a MI törvényeink nagyon nagyon rossza:( én bevezetném a szemet szemért , fogat fogért elvet és aki BÁRMILYEN állatra kezet mer emelni, ott törném el a kezét:( nagyon sajnálom hogy léteznek ilyen emberek..azt hiszem ezért tart ott a világ, ahol...

Domcsika-baba 2010.08.26. 10:44:06

Jézusom ez nem normális kb annyi esze lehet mint a papagályának biztos beszélgetnek egy mással
gyuri-gyuri
gratulálok idióta


süti beállítások módosítása