Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Híres Mopszgazdik:Balassy Betty

2008.11.10. 13:54 - eric

Balassy Betty 2000-ben megrendezett Nemzetközi Jazz Enekverseny I. helyezést ért el, amelyet követően több zenekar is felfigyelt  kimagasló tehetségére, és zenei felkérések mellett saját szervezésű zenekaraival(Space Jam, Aktív Maszat, Full House, Freak, Funking,Cool Miners) járta az országot.

Az igazi szakmai ismertsége a Jazz énekléssel kezdődött.(Balássy Betty Quintet, Budapest Jazz Orchestra, Budapest Big Band...stb)

2001-ben felvették a Kőbányai Zenei Stúdió Jazz szakára, ahol tanára Berki Tamás volt. 2002-ben Betty-t felkérték a Harkányi Jazz Ének tanárának, amely nagyon megszerette Betty-vel a tanítást, és azóta magántanítással is foglalkozik.Ugyanebben az évben rendezte meg a Magyar Rádió a Garay Attila Nemzetközi Ének Versenyt, ahol III. helyezést ért el, és abban a megtiszteltetésben lehetett része, hogy együtt énekelhetett a világhírű Al Jarreau-val.
2003-ban több ismert, népszerű előadó és zenekar lemezén énekelt.(Szekeres Adrienn, Zséda, Hevesi Tamás, TNT, Fiesta, Hauber-Spigiboy-Fresh)
Betty énekhangját még felfedezhettük több reklámfilmben és több TV műsor szignál eléneklésére is felkérték.

2004-ben felkérték a Megasztár I. tehetségkutató vokál szekciójának vezetőjének, amely 2005-ben azonos szerepkörrel folytatódott a Megasztár III. résszel.
Ez a tehetségkutató segítette elő, hogy Betty-t az egész ország megismerje, és felfedezhesse fantasztikus képességét. Pontosabban inkább az, hogy Varga Feri a Megasztárban 4. helyezést elérő volt fogtechnikus elhagyta feleségét és két gyermekét Betty miatt. Feri azt nyilatkozta első látásra beleszeretett a lányba és mikor látta , hogy ő viszonozza érzelmeit rögtön oda is költözött.

Ez persze csak a látszat. Mi tudjuk a közvélemény viszont nem hajlandó elismerni (ő bajuk), hogy Feri nem Bettyért hanem Gyömbér nevű imádnivaló Mopszlijáért költözött össze a lánnyal. Ferinek üzenjük, hogy jó választás, Betty-nek pedig, hogy ne izguljon sok ember szereti jobban a Mopszliját mint a párját:D

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr19761445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása