Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Híres Mopszgazdik: Jessica Alba

2008.11.07. 14:15 - eric

Ezennel útnak indul híres mopszgazdik rovatunk, melyben olyan magyar és külföldi celebeket fogunk bemutatni, kik rajonganak a Mopszlikért. Ha Nektek tudomásotok van ilyen sztárról kérlek küldjétek el mailen a nevét.

A 27 éves színésznő, szexszimbólum eddig inkább külsejével hívta fel magára a figyelmet mintsem kimagasló alakításaival. Pedig 2000-ben üstökösként robban be Hollywood-ba a Dark Angel című sorozattal és óriási tehetségnek tartották. Azóta azonban a rendezők inkább azzal voltak elfoglalva, hogy minél kevesebb ruhában a kamerák elé cibálják Jessicát. Lásd Into the blue, vagy Sin City.

Díjai: Egy darab Golden Globe(még a Dark Angelért) és számtalan év legszebb nője díj.

2006 márciusában a Playboy elnevezte Albát az év legszexibb nőjének. De Jessica pereskedett az ügyben, hiszen a magazin olyan képeket tett közzé Jessicáról, amibe ő nem egyezett bele. Mindazonáltal ejtette a pert, ugyanis egy személyes bocsánatkérést kapott Hugh Hefnertől, a Playboy atyjától. 2006-ban az Askmen.com olvasói megszavazták a 99 női sztár közül, a legszebbnek, legszexibbnek, míg 2007-ben a Maxim magazin, 2. helyre helyezte Albát, Lindsay Lohan után. A GQ-nek és az InStyle-nak is volt a címlapján júniusban. Májusban (amerikai és angol kiadások) nyolcmillió szavazat után az FHM is, 2007 legszexisebb nőjének választotta. Jessica ezeknek nem örült azért annyira… Ugyanis Ő azt szeretné, hogy ne egy szexcicaként ismerjék, hanem igazi színésznőként. Ezért, hogy építse karrierjét, egy interjúban kijelenti, hogy válogatósabb lesz a filmjeit illetően. Persze mindennek ellent mond, hogy szimpatikusságát növelendő beszerzett egy kismopszot Sidet kit mindenhova magával cipel:) Tovább után még képek a kis Sidről.Jessicának pedig ajánljuk, hogy jól bánjon Vele, mülönben elintézzük, hogy a jövőben csak softpornós szerepeket kapjon. Hmmm...Lehet ez picit önző dolog a részemről.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr63755735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

co2 · http://anyulontul.blog.hu 2008.11.07. 15:13:56

a kutya nyelve hasonló színű, mint a Jessica csizmája... ez véletlen?

2008.11.07. 15:32:50

ki ez a ribanc csöpi mellett?

Kúrcsány Ferenc 2008.11.07. 15:38:39

Jó választás, így legalább nagyobb az agya a kutyáénál, más fajtáknál ez nem jönne össze, esetleg csivava

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.07. 15:41:48

Ferkó a Te agyad sem nagyobb egy Mopszliénál nemhogy Jessicáé... igaz ő legalább jól néz ki:D

nuart · http://nudeart.blog.hu/ 2008.11.07. 16:04:41

cuki, ahogy fűbe szarik a dög

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.11. 08:53:02

Jajj, de éédes!

Szó nélkül elfogadnám, még a kecót is megosztanám vele..

..csak azt a bolhás ebet ne hozza magával.


süti beállítások módosítása