Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Bélyegalbum

2008.10.17. 13:33 - Moks

Címkék: szuvenír bégyegek

Gyertek, megmutatom a bélyegalbumom...ami telis tele van mopszokkal. Az oroszok és a régi szovjet tagállamok járnak az élen a mopszlis bélyeg kiadásban, ezzel még egy jó pontot szerezve nálam.

 

Ezt a mopszbébis bélyeget 2000-ben adták ki az Arab Emirátusokban. Az ember legszívesebben közéjük szaladna és jól megölelgetné őket. Miközben ezt írom a számon önkéntelenül megjelent egy mosolyés elfogott a "Jaaaaaaaaj-érzés.

 

 

 

Ez a szintén 2000-es kiadású bélyeg a Nyugat-afriaki Beninből származik. Az alkotó jól ráérzett a mopszlik egyik legmeghatározóbb arckifejezésére, amivel szinte bárkit letudnak venni a lábáról. Ellen tudnál állni az ebédlő asztalnál, hogy egy falatkát Neki is adj?

 

 

 

 

 

Ez a minimalistább változat a himalájai Bhutánban készült. Mivel az ország évente csak 4000 túristát enged a határain belülre, nagy szükség van levélpapírra, na meg bélygre, hogy a külhonba szakadt rokonokkal a kapcsolat megmaradjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a bélyegek,ahogy azt a cirill betű is sejteti, mind-mind Oroszországból, vagy a volt szovjet tagállamokból származnak. Itt már a szomorú mopsz jelenik meg, aki egy kis ölelésre vágyik.

 

 

 

 

A Karib-szigeteken gondolom nem volt túl sok pénz e az államnak, amit a bélyegkészítésbe ölhetett, de azért ennél egy kicsit tehetségesebb művészt is felfogadhattak volna...A bélyeg a kutya évének alkalmából készült.

 

 

 

 

Végül,de nem utolsó sorban a sivatagi mopsz, aki valószínűleg egy shar-pei törvénytelen gyermeke. Kambodzsában sem a realisztikus ábrázoláson volt a hangsúly,lehet egy fényképpel jobban jártunk volna.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr10718591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.18. 17:36:28

Nem gondoltam volna, hogy ilyen bélyegek is vannak : )
Ha lenne bélyeggyűjteményed, akkor tudnám mivel tudnék duplán meglepetést okozni. Illetve triplán ; )


süti beállítások módosítása