Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Híres Mopszgazdik: Gerard Buttler

2008.11.25. 11:23 - eric

Sejthető, hogy a címről sokaknak nem ugrott be kiről is van szó, de ha megnézitek a lenti képet akkor rögtön világossá válik. Kicsit furcsa is, hogy nekem kell posztolnom róla, hisz Moks tollából most folynának a dicsérő szavak, hogy Leonidasz mennyire jó pasi  meg férfi meg íííííííííí...és még Mopszlija is van. Nem hiába nuh, aki tátott szájjal jön ki a 300ról...

Viszont Az az igazság, hogy Gerard ezen a képen jobban hasonlít egy lestrapált hobóra mint spártai királyra. És a kitérdesedett gatyájáról sem tudunk túl sok jót elmondani legfeljebb annyit, hogy mellette talpal Lolita a kismopsz ki borzasztóan kis izgága  és kíváncsi lehet ha 5 méteres pórázon kell kutyagoltatni. Azonban az is megfigyelhető most már sokadik híres mopszgazdinknál is, hogy ő sem bízza bizony másra kis kedvence sétáltatását:) Hiába nu: a legnagyobbaknak is van szívük!

A lassan 40 éves skót színész filmes debütálására a Mrs. Brown című moziban került sor, ahol partnerei nem kisebb nevek voltak, mint Billy Connolly vagy Judi Dench. Néhány hónappal később egy fuldokló kisfiút mentett ki a vízből a forgatás helyszínén, melyért Bátorság érdeméremmel jutalmazták.
Butler több nyúlfarknyi játékfilm-szerep (egyebek között a James Bond-széria egy darabjában, A holnap markában című részben látható) és az Attila, isten ostora című mini sorozat után igen népszerű lett, és nagy költségvetésű produkciókban tűnt fel főszerepben. Többek között a Dracula 2000-ben, a Tomb Raider II-ben a 2020 A tűz birodalma és az Idővonal című filmekben.
A világ valószínűleg Andrew Lloyd Webber, Az Operaház Fantomja című musicaljének filmes adaptációjában ismerte meg Erikként, a Fantom szerepében.
A kis költségvetésű, ám annál nagyobb mondanivalóval rendelkező skót film, a Dear Frankie számos díjat zsebelt be világszerte és még népszerűbbé tette Gerry-t.
Izlandon 2005 tavaszán fejezte be a skandináv ének, a Beowulf és Grendel forgatását, ahol a hős Beowulfot játszotta. Szintén 2005-ben került az amerikai mozikba A Foci hőskora, ami igaz történeten alapul.
2007 márciusában került a mozikba Frank Miller képregényének filmes adaptációja, a 300 amiben spártai királyként, Leonidasz szerepében láthattuk.
Ezután következett a Butterfly On a Wheel című krimi/thriller amiben Pierce Brosnan és Maria Belló a partnerei. Sajnos a hazai mozikban ez a film nem került bemutatásra. A P.S. I Love You című romantikus film, Hillary Swank-el viszont 2007 decemberében a hazai mozikban is bemutatásra került a rajongók nagy örömére.
A 2007-es év igen mozgalmas volt Butler számára. A három fent említett filmpremier mellett, három filmet forgatott le.
Nyáron forgatták le Guy Ritchie rendezésével a RocknRolla cimű krimi komédiát, melyben Thandie Newton a partnere. A film 2008 októberében kerül a mozikba.
Ősszel következett Jodie Foster-el a Nim's Island című családi film, amit Ausztráliában forgattak. A hazai bemutató 2008 Július 26-án lesz, az Amerikai mozikban viszont már áprilistól nézhetik a rajongók.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr44787420

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Grupopublinet.com 2019.05.17. 12:52:11

Mit mondanak a Panthers szabadügynökei - NFL HUNGARY

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása