Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Mopsz SZv: Poker

2008.11.04. 13:40 - Moks

A mopsz szépségversenyre a nevezés a mai nappal lezárul!Természetesen a már elküldött képek szépen sorban kikerülnek az oldalra és utána elindul a szavazás a Mopszmánia blog első kutyasztárjára!

 

"Póker 2008.06.23-án született, páromtól kaptam születésnapomra! Imádjuk őt! Nagyon szeret rosszalkodni, mindent megrágni, jókat aludni s enni" írja nekünk a büszke gazdi Zsófi, mi pedig csak annyit tennénk hozzá, hogy a küszöb átugrásával még gondban lehet a kis Drága.

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr70749289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2008.11.04. 17:44:30

Moks
Amikor már túl vastag a Vastagbőr ide jövök felüdülni, isten bizony.Kész relaxácó!

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.04. 18:46:05

örülök, h eléri a blog a célját:)

belzebubó 2008.11.10. 19:38:15

Bébifóka, úszás után.

petyko86 2009.10.03. 00:55:14

Kedves Mopszmánia oldallátogató társak
Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét hogy az itt meghirdetett szépségverseny ilyen verseny olyan verseny sajnos mind egy nagy hazugság!! Miért??
Én vagyok az első szépségverseny győztesének Pőkernak a gazdája! Szerintem mindenki látta mennyi szaazatot kapott a kutyus ezzel a mennyiséggel meg is nyertük a versenyt ami kb majdnem 1 éve volt! Sajnos a meghirdetett nagy nyeremény a kupa az stb stb az sajnos lemaradt! Hiába vártunk jeleztünk semmit nem küldtek! Viszont ha annyi lenne ezekben az emberekben akkor legalább egy oklevelet küldhetnének !! Sajnos rá kellett jönnünk hogy az egész egy nagy HAZUGSÁG!!

Csak fel szerettem volna hívni a többi gazdi figyelmét hogy ne dőljenek be ilyen játékoknak ezen az oldalon!

Köszönettel : Póker és gazdija


süti beállítások módosítása