Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Cleo nem tud úszni, de legalább kalimpál

2009.01.06. 15:00 - eric

Címkék: videó

Richard és a Pug summer óta tudjuk, hogy a Mopszlikat valamilyen kényszeres helyben futás fogja el ha nyílt víz fölé érnek, hogy ez annak tudható be, hogy a legkisebb tócsa is ellepi őket vagy annak, hogy úgy süllyednek kis testükkel mint egy bojler nem tudni, mindenesetre felügyelet nélkül ne engedjük kicsinyünket mély vízbe.És külön öröm számunkra, hogy a következő videó magyar:) Nagy mosolyt kérünk Cleonak és megmentőjének...

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr56861473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belzebubó 2009.01.06. 16:11:28

Tanulmányoztam már a mopszok úszásának technikáját és arra jutottam,hogy a vizipólosok technikájával akarnak a felszinen maradni.Keservesen taposnak ellentétben pl. az újfundlandival amelyik a vizen egyenesen úszik vertikálisan,a mopszlik pedig mintha felfelé akarnának úszni horizontálisan és csodás fókatestüket igy próbálják a felszinen tartani.A pánik és kétségbeesés kiül az arcukra,na igen a viz nem az ő terepük.

belzebubó 2009.01.06. 16:14:41

Rosszul irtam,forditva!A mopszlik úsznak "függőlegesen" ,na...Szóval szvsz technikai problémák vannak gyárilag velük.


süti beállítások módosítása