Mopszmánia

A mopszos képeket, videókat, storykat ide küldhetitek: mopszmania@indamail.hu

1.Mopszmánia szépségverseny!

1. Mopszmánia szépségverseny!!!

Egy alomból

Gazdik mondták

IndaFotó képek

Bélyeg

Egy igazi család

2008.11.02. 13:22 - Moks

Címkék: szv1

Ezeket a képeket Elek Krisztinától kaptuk, aki nem egy hanem rögtön négy mopsz tulajdonosa. Kriszta remélem érzde, hogy mennyire irígykedünk Rád! Egy kis leírást is kaptunk,aminek különösen örültünk, hiszen ki tudna jobb felkompfot írni a mopszlikról, mint a gazdijuk.

Rólunk röviden annyit: már több mint hat éve beleszerettem ebbe a fajtába egy hirtelen találkozás alkalmával és 2002. október 6-án vettem meg az én kislány kutyusomat, Mágust. Később tőle született egy alom kiskutyám, három fiúcska és két kislány. Annyira megszerettük őket, hogy a kölykökből 3-at megtartottunk: Mírát, Merent és Nefert. Dehát kinek lett volna szíve odaadni őket másnak? Ha tehettük volna, mind az öt kiskutyát megtartottuk volna. :)) A másik két tesójukról is tudok mindent, jó helyen vannak és szeretik őket nagyon :)

 

Meren,Mágus,Nefret és Mira:)

A bejegyzés trackback címe:

https://mopszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr16745404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása